Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

«Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σήμερα Κυριακή 7/12 πραγματοποίησε παρέμβαση στο Φεστιβάλ "Εργασίας" που έγινε στο πλαίσιο της Θεσσαλονίκης Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης μοιράστηκαν φυλλάδια και αυτοκόλλητα και κρεμάστηκε πανό που αναδείκνυε αυτό που κανένας Δήμαρχος όσο και αν θέλει δεν μπορεί να το κρύψει: ότι η Θεσσαλονίκη είναι η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Ανεργίας των νέων. 


Εμείς οι νέοι και οι νέες του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούμε ότι το μείζον πρόβλημα ανεργίας των νέων δεν αντιμετωπίζεται αλλά πολλώ δε μάλλον δεν λύνεται με τις φιέστες του Δημάρχου σε αγαστή συνεργασία με εταιρείες ενοικίασης εργαζομένων που διαιωνίζουν και στηρίζουν την επισφαλή εργασία. Την ώρα της παρέμβασης με έκπληξη αντικρίσαμε τον κύριο Μπουτάρη συνοδευόμενο από την προσωπική του φρουρά να προσπαθεί να κατεβάσει το πανό της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσπαθώντας να έρθουμε σε συνεννόηση μαζί του και να του εξηγήσουμε το λόγο της παρέμβασής μας, αντιληφθήκαμε ότι δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσουμε για την ουσία της παρέμβασης, αλλά το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κρατήσει "καθαρό" το προφίλ του μεγάρου του.

Βέβαια η πράξη του αυτή έρχεται σε συνέχεια της χτεσινής του δήλωσης για το Ν. Ρωμανό και φανερώνει ότι έχει πέσει και το τελευταίο φύλλο συκής της όποιας προοδευτικότητάς του. Ας συνεχίσει να μένει δεμένος στο άρμα της αυταρχικής κυβέρνησης που την στηρίζει και τον στηρίζει.

Εμείς η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής που οδηγεί χιλιάδες συνομηλίκους μας στην ανεργία και στην απόγνωση. Θα αντιστεκόμαστε σε οποιονδήποτε πουλάει φρούδες ελπίδες, διοργανώνοντας πανηγύρια για να δικαιολογήσει τη θέση του. Η θέση των νέων αυτής της χώρας δεν είναι ούτε στο εξωτερικό ούτε στην ανασφάλιστη και επισφαλή εργασία.

Χρέος της γενιά μας η ανατροπή».

Δες τα video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου