Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

«Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει…»

«Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει…»

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
*** Κυριάκος – Άδωνις – Χατζηδάκης λοιπόν η ηγετική ομάδα της ΝΔ! Αν μόνο από αυτό δεν καταλάβατε, να το πούμε αλλιώς… Σε περίπτωση που γίνουν κυβέρνηση, θα στέλνουν οι δανειστές μέτρα και εμείς θα λέμε «ρε μην τους λυπάστε, αντέχουν»
*** Προσωπικά είμαι υπέρ της επιλογής Άδωνη ως αντιπροέδρου στη ΝΔ! Πρέπει και ο μικροαστός ρατσιστής νοικοκυραίος, ο ακραία νεοφιλελέ επιχειρηματίας και οι μισάνθρωποι, να έχουν τον άνθρωπο που θα τους εκφράζει απόλυτα… ένα αποκούμπι βρε αδερφέ!
-Μα ο Άδωνις είναι ακροδεξιός, νεοφιλελεύθερος, φασίστας, καιροσκόπος, ρατσιστής και παρανοϊκός!
-Ναι, αλλά έχει δουλέψει, είναι επιχειρηματίας και γνωρίζει την αγορά;
protothemai1436011191

*** Άδωνις, Τζημερος, Λυμπερακη, Πλευρης, Βορίδης, Θεοχάρης, ΜΜΕ, διαπλοκή στο πλευρό του Κουλη. Φιλελευθερισμος, όχι αστεία
*** Για να είμαστε δίκαιοι –και το λέω σοβαρά- το Ποτάμι είναι αθερίνες μπροστά στα νεοφιλελεύθερα πιράνχα του Κυριάκου
*** ψωμί, παιδεία, ελευθερία…. Σύνολο 516 ευρώ! Αν πληρώσετε με κάρτα θα έχετε φοροαπαλλαγή!
***Ζόμπι (το): Νεκρός που επαναφέρεται στη ζωή μέσω μαγείας ή νευροεκφυλιστικού παράσιτου ιού. Στην Ελλάδα τρώει μυαλά άτυχων τηλεθεατών που παπαγαλίζουν ότι ακούνε στα Δελτία των 8!
*** Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια αναμένεται να τελεστεί λοιπόν στην Ελλάδα, μέσα στο 2016, η προσπάθεια νεκρανάστασης του πολιτικού προσωπικού που οδήγησε τη χώρα μεταπολιτευτικά στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα.

Το ΠΡΩΤΟ ΘΑΙΜΑ υπέρ όλων των μέτρων και του Ασφαλιστικού… τι όχι;


protothemai1436011191

*** Για να κατανοήσουμε πλήρως το πόσο σάπιο από αποσύνθεση –και στεγνό από εφεδρείες- είναι το σύστημα της διαπλοκής, έχουν φτάσει στο σημείο να παρουσιάζουν ως κάτι νέο, ως αδέκαστο μεταρρυθμιστή, τον Κούλη το Μητσοτάκη ρε φίλε!

*** Να είμαστε δίκαιοι όμως, ελάτε στη θέση της διαπλοκής, είναι λογικό να καταφεύγεις σε αυτή τη λύση όταν οι υπόλοιπες είναι ο Σταύρος και ο Τζήμερος!

*** Δεν υπάρχει πιο σίγουρος ψηφοφόρος για τη νεοφιλελέ δεξιά του Μητσοτάκη, από τον απελπισμένο που νομίζει πως ο κόσμος δεν αλλάζει.

*** Όποιος και να είναι στην κυβέρνηση, η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, η υπερσυγκέντρωση πλούτου & η ανισότητα εισοδήματος δεν είναι “αναγκαίες μεταρρυθμίσεις”, είναι αναγκαίες υποβαθμίσεις, για να κερδίζουν οι ίδιοι, οι εξής λίγοι…

*** Ο διεθνής οίκος οικονομικής ανάλυσης Oxfam ανακοίνωσε χθες πως οι 62 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο κατέχουν τον πλούτο που ισοδυναμεί με εκείνον του μισού πληθυσμού της Γης, δηλαδή περίπου 3,5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, αυξημένος κατά 44% από το 2010! Και όπως θα έλεγαν και οι νεοφιλελέδες… «ίου, επιτέλους με τα φτωχαδάκια! Όποιος θέλει βρίσκει δουλειά και αν αξίζει μπορεί και αυτός να γίνει πετυχημένος επιχειρηματίας…»!

Ρουσφέτι-σοκ από τη ΝΔ: Η ανηψιά (εξ αγχιστείας) του Κυριάκου Μητσοτάκη κεντρική παρουσιάστρια στο Δελτίο του ΣΚΑΙ

ΚΟΣΙΩΝΗ-ΣΤΟΥΝΤΙΟ
*** Η μόνη διαφορά του Κυριάκου -και της ηγετικής του ομάδας- με τον Ντόναλντ Τραμπ είναι πως ο Τραμπ δε ντρέπεται να πει δημοσίως αυτά που πραγματικά πιστεύει!

Αυτή είναι η μεγαλύτερη υπερδύναμη στον πλανήτη, όπου η αντίστοιχη Νέα Δημοκρατία έχει για υποψήφιο πρόεδρο έναν παρανοϊκό επιχειρηματία που ο Άδωνις θα ψήφιζε και με τα δύο χέρια 



Και για του λόγου το αληθές:



και bonus σύνθημα των Ναζί:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου