Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Σαν ψέμα…

Σαν ψέμα…

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
*** Το Mega κλείνει από χρέη… το κλείνουν οι ιδιοκτήτες του, πριν το κλείσει… ο Παππάς. ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1 βουλιάζουν και αυτά τα έρμα από χρέη, αργοπεθαίνουν εκβιάζοντας. Η ΝΔ χρωστάει 200 εκάτ. και το ΠΑΣΟΚ περίπου τα μισά. Είναι οι ίδιοι που σου έλεγαν πως ζούσες πάνω απ' τις δυνατότητές σου. Πως πρέπει να είσαι ρεαλιστής… πως το αόρατο χέρι της αγοράς όλα εν σοφία εποίησε…! Παραφράζοντας, λοιπόν, ένα οπαδικό σύνθημα, ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί: Έτσι – Ρυθμίζει – Η αγορά!

*** Oι φιλελέδες απο τα lidl των social media (αυτοί που λένε πως «ναι, αλλά για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα δε νοιάζεστε») έχουν «νοιαστεί» επιλεκτικά, μόνο για τους εργαζόμενους της Eldorado Gold και του Mega! Όλα τα άλλα τα ρυθμίζει η αγορά!

*** Λοιπόν, για να τελειώνει το παραμύθι… Οι άνθρωποι που μπορεί να μείνουν χωρίς δουλειά αν κλείσει ένα κανάλι είναι «παράπλευρη απώλεια» μόνο για τους Ψυχαραίους, τους Μπομπολαίους και τους Αλαφουζαίους αυτού του κόσμου! Όχι για αυτούς που έχουν δώσει αγώνες στους δρόμους και στα γραφεία, που έχουν σταθεί αλληλέγγυοι σε όλους τους εργαζόμενους, που έχουν φάει χημικά γιατί εναντιώθηκαν στις πιο βάρβαρες πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί μεταπολεμικά σε κράτος εν καιρώ ειρήνης! Οι εργαζόμενοι του Mega θα χάσουν τη δουλειά τους επειδή οι μέτοχοι του καναλιού τους θεωρούν αναλώσιμους… λιγότερο σημαντικούς από το κέρδος ή τη χασούρα!

*** Ας δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στο Mega και ας διαδώσουμε για τις επόμενες 3 μέρες, ψεύτικές ειδήσεις

*** Επίσης θα μπορούσε η 1η Απριλίου, να καθιερωθεί ως «Εθνική Ημέρα του Αγνώστου Καναλάρχη»

*** 26 χρονών, μόνο. Στο άνθος της παραπληροφόρησής του…

*** Το Mega θα το θυμόμαστε, όμως, πάντα ως το επαναστατικό κανάλι που έζησε πάνω από τις δυνατότητές μας… Ας είναι ελαφρύ το «πειραγμένο» βίντεο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου και το κλεμμένο ρεύμα που θα το σκεπάσει!

*** Θεέ μου, πόση αυτορρύθμιση της αγοράς ξοδεύεις για να μη βλέπουμε Mega…

*** Ο αγώνας δεν τελείωσε… ο Μπογδάνος εξακολουθεί να εκπέμπει παράνομα σε δημόσια συχνότητα!

-Σαν ψέμα μου φαίνεται!
– Που έκλεισε το Mega;
– Όχι, οι ειδήσεις του!

Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ανατροπή του Mega, χθες: «Είναι άδικο το 3% των πολιτών να πληρώνει το 45% των φόρων. Να πληρώνουν οι έχοντες, αλλά σε τέτοια ένταση;«! Ο Ντόναλντ Τραμπ, αυτό, θα ντρεπόταν να το πει!


Όταν η ακραία δυστυχία «πουλάει» είναι ευκαιρία για… Εταιρική κοινωνική ευθύνη!


Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν υπάρχει ακροδεξιά στη ΝΔ»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου