Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Τα είπε όλα ο Πολάκης στο Χαλάνδρι, με… ονόματα και διευθύνσεις (video)

Τα είπε όλα ο Πολάκης στο Χαλάνδρι, με… ονόματα και διευθύνσεις (video)

Άκρως αποκαλυπτικός, για άλλη μια φορά, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαλάνδρι, αναφέρθηκε σε όλες σχεδόν τις πτυχές του πλέγματος της διαπλοκής ανάμεσα στα μίντια και το παλιό πολιτικό σύστημα.
Παραθέτοντας τα βήματα που έχει διανύσει η κυβέρνηση στο μέτωπο τηςδιαφθοράς ο κ. Πολάκης μίλησε με συγκεκριμένα ονόματα και ποσά. Πόσοι ελέγχθηκαν από τις λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς, ποιοι αναγκάσθηκαν να επιστρέψουν χρήμα στα δημόσια ταμεία, ποιες νέες υποθέσεις άνοιξαν και ποια ποσά έδωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ και άλλες ΔΕΚΟ για «εξαγορά δημοσιογραφικής κάλυψης».
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε και άλλα πολλά. Είπε για τα 5.000 θαλασσοδάνεια της Αγροτικής Τράπεζας, συνολικού όγκου 5 δισ. ευρώ, τα οποία διερευνώνται από τους οικονομικούς εισαγγελείς, μίλησε για ένα πολιτικό πρόσωπο από τη Νέα Δημοκρατία, (εκτός του Παπασταύρου), το οποίο συνδέεται με τέσσερις λογαριασμούς της λίστας Λαγκάρντ, αλλά και για τους 5.260 δημοσίους υπαλλήλους που βρέθηκαν με υπέρογκες καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες.
Μπορεί το πλήρες βίντεο με την παρουσία του κ. Πολάκη στο Χαλάνδρι να είναι μεγάλης διάρκειας, (περίπου μία ώρα και 20 λεπτά), ωστόσο παρέχει σημαντική πληροφόρηση για πάρα πολλά ζητήματα. Ο Σφιακανός στην καταγωγή αναπληρωτής υπουργός Υγείας παραβλέπει σκοπίμως, όπως το συνηθίζει άλλωστε, τη γλώσσα των τύπων και του επιτηδευμένου καθωσπρεπισμού και εκφράζεται με μία εκφορά λόγου που χτυπά κατευθείαν στο… ψαχνό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου