Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Τα μάθατε τα νέα; Ο Σόιμπλε είναι φιλέλληνας!

 Τα μάθατε τα νέα; Ο Σόιμπλε είναι φιλέλληνας!

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
«Ο Σόιμπλε είναι φιλέλληνας, δε μισεί την Ελλάδα«, δήλωσε Ντόρα Μπακογιάννη στo TPP. Έσταζε μέλι το στόμα της βρε παιδί μου. Λατρεία!
Για τον Κυριάκο τέτοια θέρμη, τέτοιο πάθος, τόση υποστήριξη… ούτε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του Μητσοτακέικου. Εκεί που ακόμα και η γαλοπούλα κερδίζει, στο νήμα, τους υπόλοιπους σε μπρίο, ζωντάνια και κέφι!



Όπως πάντα το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι.
«Σήμερα όλη η Ευρώπη ακολουθεί την πολιτική της Θάτσερ… Το σοσιαλιστικό κράτος μεριμνά για τους πολίτες και έτσι ο πολίτης παύει να είναι ενεργός παράγων στην παραγωγή και στην οικονομία. …..Εγώ ακούγοντας τον Τόμσεν, έλεγα μα ο άνθρωπος έχει δίκιο… καλά τα λέει«, μας λέει ο καθοδηγητής του νεοφιλελευθερισμού, πατήρ Μητσοτάκης. Όλο το ζουμί -εκτός από τους ύμνους για Τόμσεν- είναι το πως αποδομεί το κοινωνικό κράτος ως «εστία μόλυνσης» για την οικονομία… ότι δεν κάνει τους φτωχούς αποδοτικούς…


Για να είμαστε και δίκαιοι όμως, κανείς στην οικογένεια Μητσοτάκη δεν είναι τόσο αστείος, τόσο δραματικά λίγος, τόσο κωμικός… όπως ο Κυριάκος. Θα ήταν, λοιπόν, πολύ πιο τίμιο να αναλάβει κάποιος επιχειρηματίας τη ΝΔ, παρά να συνεχίζει να ξεφτιλίζεται ως υπάλληλος, ο Κούλης ο Μητσοτάκης. Δε βγάζει πια ούτε γέλιο!


Όλως τυχαίως, αυξάνουν και πληθαίνουν τα άρθρα υπέρ του Σόιμπλε και του ΔΝΤ στα Μέσα του νεοφιλελευθερισμού και της διαπλοκής, στη χώρα μας. Να, εδώ το Protagon.gr στη γραμμή «δε φταίει ο Σόιμπλε, εσύ φταις…»

*** Για να το κλείνουμε, γιατί δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης πάνω σε αυτό. Δεν υπάρχει πλέον ούτε ένας οικονομολόγος που να μην πιστεύει πως η πολιτική Σόιμπλε είναι καταστροφική για την Ευρώπη. Ακόμα και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, όπως ο Επίτροπος Οικονομικών. 
Όμως όχι, εδώ στην Ελλάδα, μια ομάδα ανθρώπων, επιμένει και αντιστέκεται. Η θλιβερή ύπαρξη που ακούει στο όνομα «Έλληνας Φιλελές», η κινούμενη ανθρώπινη τραγωδία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με όλο το συρφετό των δημοσιογράφων της διαπλοκής… επιμένουν γερμανικά… παντού!

*** Σε άλλα σχετικά νέα… ο μόνος λόγος που μια κοινωνία μπορεί να ανέχεται τον Άδωνη Γεωργιάδη ως πολιτικό, είναι ο σταδιακός δηλητηριασμός. Η αποχαύνωση και η απάθεια… το «δε βαριέσαι μωρέ αδερφέ, εδώ που φτάσαμε…»

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι πολιτικός, είναι αξεσουάρ! Είναι τόσο χρήσιμος για την κοινωνία, όσο αποδοτική είναι στο ζευγάρωμα η χρυσή καδένα για τον άνδρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου