Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Οι άλλοι να δουλεύουν ασταμάτητα και στο ΣΚΑΪ να κάθονται

Οι άλλοι να δουλεύουν ασταμάτητα και στο ΣΚΑΪ να κάθονται
Δημήτρης Κανελλόπουλος
Άρης Πορτοσάλτε και Θόδωρος Πάγκαλος έδιναν τα ρέστα τους το πρωί στο ΣΚΑΪ 100.3. Μέχρι και για τον γελοίο λαό έγινε λόγος, τον γελοίο ελληνικό λαό φυσικά, ποιον άλλον; Και για το πόσο τεμπέληδες είμαστε.
Στη Γερμανία οι φαρμακοποιοί εργάζονται όλες τις μέρες, εδώ θέλουν να τα κρατούν κλειστά τα φαρμακεία τα Σαββατοκύριακα, έλεγε με τη γνωστή αμετροέπεια που τον διακρίνει, ο Πάγκαλος. Αντί να βάλουν έναν υπάλληλο να δουλεύει και τα βράδια, συνέχιζε το τροπάρι ο πρώην υπουργός. Και από δίπλα να συμφωνεί και ο Άρης Πορτοσάλτε.

Μα να μη δουλεύουν τα Σαββατοκύριακα οι φαρμακοποιοί; Μα να μην ανοίγουν τα μαγαζιά τις Κυριακές;
Ελάτε τώρα να δούμε τι γίνεται στον όμιλο Αλαφούζου σχετικά με την παραπάνω δουλειά που ζητούν και θέλουν (για τους άλλους βέβαια).
Στο ΣΚΑΪ 100.3 από κάποια ώρα το βράδυ και μετά βάζουν επαναλήψεις εκπομπών. Για κάποιο διάστημα μάλιστα σταματούσαν τα ζωντανά από τις 9 το βράδυ! Οι άλλοι να ξενυχτούν όμως! 
Στο Μελωδία 99.2, το μουσικό ραδιόφωνο του ομίλου, σταματούν τις εκπομπές κατεβάζοντας διακόπτες στις 10 κάθε βράδυ. Ενώ τα Σαββατοκύριακα δεν κυκλοφορεί ψυχή εκεί, παίζει μουσική ένας άψυχος ηλεκτρονικός υπολογιστής. Γιατί δεν βάζουν κανέναν άνθρωπο να κάνει εκπομπή ενώ θέλουν τα μαγαζιά να ανοίγουν τις Κυριακές;
Στην Καθημερινή, την εφημερίδα του ομίλου, δεν βγάζουν φύλλο τις Δευτέρες. Οπότε Κυριακές δεν δουλεύουν. 
Όλοι αυτοί λοιπόν εκεί στο Φάληρο κραυγάζουν γιατί δεν δουλεύουν -οι άλλοι- τις Κυριακές!
Όσο για τον Θόδωρο Πάγκαλο, μετά το ραδιόφωνο βγήκε και σε τηλεοπτική εκπομπήτου ΣΚΑΪ. Φήμες τον θέλουν να βρίσκεται τώρα στην Καθημερινή, βοηθώντας λίγο κι εκεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου