Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Της πατρίδας μου η σημαία…

Της πατρίδας μου η σημαία…

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Η ΝΔ του Κυριάκου και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, ζητάνε και τα «ρέστα» για τα θαλασσοδάνεια της διαπλοκής και των χρεοκοπημένων κομμάτων τους. Σα να ζητάει ο Προκρούστης επίδομα αναπηρίας, ένα πράμα... 

Πριν λίγο καιρό, ο ακροδεξιός τηλε-μαϊντανός που υποδύεται τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, είχε επαινέσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, επειδή είχε αρνηθεί να υπογράψει αυτόγραφο πάνω στη σημαία.

Το περασμένο Σάββατο, στην κοπή της πίτας, της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, στο Κιλκίς… είδαμε την παρακάτω φολκλορική, σχεδόν γκροτέσκα, εικόνα.

Επαρχιακό μπουζουκτσίδικο, γεμάτο δεξιούς «πατριώτες» και τον Άδωνη Γεωργιάδη να βγάζει λόγο με φόντο μια φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, κολλημένη -ένας θεός ξέρει με τι- στη θέση του σταυρού στην Ελληνική σημαία. Από την άλλη θα μου πεις, ποιος έχασε την αισθητική του για να τη βρει η ΝΔ του Κούλη και του Άδωνη;

*** Σε άλλα σχετικά νέα, 400 εκάτομμύρια ευρώ χρωστάνε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες και λίγο παραπάνω από 1 δισ. τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ. Αλλά τι φταίνε αυτοί που όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι υπέρ του να πληρώνει τα χρέη τους ο Έλληνας φορολογούμενος και να του λένε πως φταίει αυτός για την κρίση επειδή δε ζητούσε απόδειξη για την τυρόπιτα… επειδή ζούσε πάνω από τις δυνατότητές των εθνικών μας καναλαρχών…

*** Το σύστημα όμως λειτουργεί πολύ πιο απλά απ’ όσο φαίνεται. Για παράδειγμα, αν υπήρξε έστω μία μίνιμουμ αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών από τα συστημικά ΜΜΕ στη χώρα μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είχε ήδη φύγει. Όχι από πρόεδρος της ΝΔ. Από τη χώρα. 

*** Η ΝΔ του Κυριάκου και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, ζητάνε και τα «ρέστα» για τα θαλασσοδάνεια της διαπλοκής και των χρεοκοπημένων κομμάτων τους. Σα να ζητάει ο Προκρούστης επίδομα αναπηρίας, ένα πράμα!

*** Και επίσης ρε παιδιά, με την ανασφάλιστη εργασία τι θα γίνει; Ο Άδωνις σε λίγο θα παρουσιάζει μόνος του την εκπομπή του Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ…

Μιας και μιλήσαμε για τον Άρη… παιδιά του να ήταν το ΔΝΤ, ο Μητσοτάκης και ο Άδωνις, τόσο πολύ δεν θα τα αγαπούσε!


Πεθαίνω να βλέπω παρέες νεοφιλελέδων μεσ’ το μπρίο και το κέφι, να προσπαθούν να κάνουν απόπειρες χιούμορ. Πιο βαρετοί και από γαλοπούλα, βραστή, με 0% λιπαρά, χωρίς γλουτένη. Να, δείτε το παρακάτω βίντεο με την τρελή παρεούλα του Φαλήρου… πόσο αγαπημένοι ήταν, έναν χρόνο πριν: 


*** Το να μιλάει πάντως ο Μητσοτάκης για «συμφωνίες αλήθειας» και εκλογές… είναι σα να προσπαθεί ο δολοφόνος να χειρουργήσει το μαχαιρωμένο θύμα του!

Τη θυμάστε την υπόθεση Σπανάκη; Του στελέχους της ΝΔ που είχε επιχειρήσει λαθροχειρία με πλαστοπροσωπεία στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ; Ε, λοιπόν, ο κ. Σπανάκης τοποθετήθηκε πριν λίγες μέρες, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.). 
Ηθικό δίδαγμα: Όταν έχεις αποδείξει την «αριστεία» σου, ο αρχηγός σου και μετρ αυτού του είδους της «αριστείας», δε θα σε αφήσει να πας χαμένος χωρίς εσωκομματικό «βόλεμα»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου